Vi byder velkommen i Mødested Midtjylland-Ikast for voksne med autisme

Mødeaften i mødested Midtjylland med autismenetværkscafé 18+.

mødeaften 2/6

__________________________

Vi håber at kunne lave et mødested hvor alle føler sig trygge og føler sig godt tilpas.

På mødested Midtjylland vil vi bestræbe os på at skabe rammer og mulighed for at voksne med autisme kan møde ligesindede og dele erfaringer.

Vi arbejder for at få fælles oplevelser sammen (hvis det har gruppens interesse) såvel på mødestedet, men også ud af huset, hvis det er muligt at skaffe midler til det. Vi afholder 10- 11 aftener/eftermiddage pr. gruppe, fordelt hen over året.
Alt hvad vi planlægger bliver det som gruppen selv har lyst til og hvad vi kan få midler til. Varighed på mødeaften/aktivitet ca. to timer. Der kan forekomme symbolsk betaling for forplejning. Dette vil fremgå af hver møde opslag, hvis dette er tilfældet.

Alle aktiviteter og møder er på autismevenlige præmisser, har du behov for at vi gør mere skal du endelig kontakte tovholder.

Hvis man ikke ønsker at deltage i aftenens emne/foredrag er der et lokale ved siden af hvor man kan hyggesnakke, spille spil, strikke, hækle, tegne eller andre kreative sysler.

Vi vil gerne afholde foredrag eller andre aktiviteter, så byd gerne ind med forslag, hvis du har gode ideer.

Mødeafteners indhold vil blive tilpasset gruppens interesser og forudsætninger under hensyntagen til hvad der er praktisk muligt.

Covid 19

Vi følger altid sundhedsstyrelsens gældende restriktioner. Også selv om hjemmesiden ikke er opdateret.

28/1 2022:

vi passer stadigt på hinanden, selvom alle restriktioner snart ophæves1

Corona:

Der gælder ingen restriktioner længere.

Der vil være håndsprit tilgængeligt.
Man må gerne bære visir/mundbind, hvis man selv ønsker det.

Der vil være kun være mig som tovholder den første gang, skriv hvis i har spørgsmål på birgit@aspergerforeningen.dk

Regler:

• Man skal være fyldt 18 år
  • For at komme til møder skal man have en autismediagnose eller en formodning om at man er på autismespektret.
  • Mødestedet er etableret som et mødested under Autisme- og Aspergerforeningen for Voksne (AAV)
  • Der stilles ikke krav om medlemskab af Autisme- og Aspergerforeningen for voksne (AAV), men vi opfordrer selvfølgelig til det.
  • Man viser hensyn og forståelse til hinanden, da alle har brug for at føle sig trygge
  • Man deler ikke billeder fra mødestedets aktiviteter på sociale medier eller andre steder, hvor der er personer på.

Målgruppe:

Netværkscafé 18+

Man 18 år eller derover. Man har autisme eller en formodning om autisme. Fokus er på socialt samvær hvor man samles om noget. Man samles om samtale, ser film sammen, spiller spil, strikker/hækler/tegner eller andet kreativt arbejde.

Aftenens program bliver meldt ud på facebookgruppen. Så man ved hvad der skal ske, hvor og hvornår osv. Man må medbringe ledsager til første møde. Af hensyn til andre i gruppen opfordres ledsager til at sidde udenfor.Der vil på disse caféaften være en pædagog tilstede, med autismeerfaring

Transportinfo:

Her kan du downloade en interaktiv pdf med links om transportinformationer til mødested Midtjylland – Ikast

der er transport info for andre relevante steder i Ikast (Ikast Bibliotek, Ikast Bio, Østre Skole), som vi muligvis vil benytte i forbindelse med aktiviteter. Men som udgangspunkt er mødestedet på Frivilligcenter Ikast.

Frivilligcenter Ikast
Møllegade 16