Generel info:

Er du som autist/Asperger nyt medlem af foreningen eller ny bruger af Mødested København, er du velkommen til at tage en pårørende eller ledsager med de første to gange for at føle dig tryg.

Antal deltagere er i sagens natur begrænset af vores mødelokale, så tilmelding sker via nem-tilmeld efter først-til-mølle-princippet.

Næste møde:
Tirsdag d. 15. november 2022 kl. 19 – 21

Emne med videre er endnu ikke planlagt.

Aktuel info:

Opdateret lørdag d. 17. august 2022.

Mødested København er det eneste mødested på Sjælland, og alene af den grund finder jeg, at det er pine død nødvendigt, at mødestedet køres videre. Jeg har derfor meldt mig som afløser for Lars og Bjarne, som har valgt at trække sig efter mange år på posten.

Det er lidt upraktisk, at jeg bor i en afstand af små 50 kilometer fra mødestedet, så hvis nogen skulle have lyst til at overtage opgaven, skal de være velkomne.

Mødestedet vil under alle omstændigheder køre videre, og der er allerede reserveret plads i kalenderen til de kommende møder. Den første dato er tirsdag d. 20. september kl. 19. De øvrige datoer vil blive meldt ud senere.

Foreningens bestyrelse har på baggrund af erfaringer fra tovholderne på foreningens mødesteder rundt om i landet udarbejdet en mødesteds-manual, som du kan læse her: Mødestedsmanual 2022

På mødested København kan du møde ligesindede og udveksle erfaringer om livet med en autisme/Asperger-diagnose. Vel mødt!

Praktisk info:
Til møderne er der på termokander varmt vand, så du – efter eget valg – kan lave dig en kop kaffe, the eller cacao og nyde lidt sødt til. Sukker og pulverfløde har vi også.

Mødeleder/tovholder: Peter Rasmussen
Medhjælpende tovholder: