Man er velkommen til at henvise til denne side via link.

Man må gerne printe foldere og skemaerne til brug privat og i jobcentre og andre steder.
Vi sætter pris på at man respekterer vores copyright © og ikke bare kopierer indholdet til egen hjemmeside/ egne foldere/ egne udgivelser m.v.
– det gælder både analog og digital gengivelse af indholdet.

Autisme- og Aspergerforeningens foldere (2022)

Vi forsøger at have foldere med ud til arrangementer og ud på mødestederne. Så I kan få dem der:

Nu er det jul igen…

Denne frygtelige og skønne tid kan tage pusten fra selv den bedste.
Vi har med den printvenlige julefolder med tilhørende afkrydsningsskema forsøgt at gøde jorden for bedre jul.

” Men englen sagde til dem: »Frygt ikke! Se, jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket: ” Her er vores nye julefolder

JulefolderSkema jul

Download Julefolder her

Download Juleskemaet her

Klik på billederne for at læse folderen i PDF:

Autisme - En guide til pårørende Autisme - En guide til jobcenteret Velkommen på spektret

Mine Behov skemaet:Mine Behov skemaet Min Autisme- skemaetMin Autisme- skemaet
I folderen Autisme – en guide til jobcenteret omtaler vi afkrydsningsskemaet, som vi kalder “mine behov”, den kan downloades her I folderen Autisme – en guide til pårørende omtaler vi afkrydsningsskemaet, som vi kalder “min Autisme”, den kan downloades her.

Støt foreningens arbejde, ved at blive medlem.
Er du over 18 år og har diagnose indenfor autismespektret eller selv vurdere, du er autist. så kan du blive medlem ved at indmelde dig her.

Er du pårørende og gerne vil støtte vores arbejde kan du blive støtte medlem ved at indmelde dig her.

Autisme- og Aspergerforeningens folder
(2021) kun digital version

Landsforeningen Autisme: “Autisme hos voksne” (2014)

Landsforeningen Autisme: “Autistiske kvinder”