Foreningsmøde

T0rsdag d. 02. juni 2022 kl. 19.00 – 21.00

Vi inviterer partnere eller familiemedlemmer med til vores foreningsmøde denne gang uanset om de er autister, NT’er eller noget helt tredje. Formålet er at invitere dem ind i ”vores” verden i et par timer.

(Husk aldersgrænsen er over 18 år)

Vi har ikke et fastlagt emne den dag, men vi tager udgangspunkt i vores dagligdag og snakker ud fra den. Så der er rig mulighed for at komme vidt omkring.

Det er absolut ikke et krav, at man tager en person med sig  Alle er velkomne.

Hvis I deltager med en ekstra, så skriv venligst “+1” på email: aalborg@aspergerforeningen.dk, så vi har et overblik, hvor mange der deltager.

—————————————-
Ordstyrer: Claire
Program:
19:00 Velkomst
19:05 Kort præsentationsrunde af alle deltagere
19:15 Vi snakker om dagligdagen
20:00-20:10 Pause
20:10 Vi snakker videre om dagens emne
21:00 Tak for i dag
—————————————-
Adressen er
Vejgaard Bibliotek 1. Sal – lokale 8
Hadsundvej 35
9000 Aalborg
Der er direkte adgang til mødelokalerne fra bagsiden af bygningen. Døren plejer, at være åben.
Tilmelding er ikke påkrævet, men du må meget gerne tilkendegive om du deltager via denne begivenhed.

For at man kan føle sig tryg må man gerne tage en ledsager med til møderne de første gange, men man bedes kontakte tovholderen herom inden mødet.

Vejgård Bibliotek
Hadsundvej 35